Jautieną supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais, actu, lauro lapeliais, kvapiaisiais pipirais ir laikyti šaltoje vietoje dvi dienas. Po to mėsą sumauti ant iešmų, tarp mėsos gabalų užmaunant svogūno žiedus, ir kepti ant žarijų, kol mėsa iškeps, bet bus sultinga. Kartas nuo karto mėsą pašlakstyti sviestu. Skanaus.
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis, smulkintas)
50 gramų svogūnų
350 gramų jautienos (filė)
10 gramų acto
šiek tiek druskos
5 gramai sviesto (lydytas)
šiek tiek prieskonių (jautienos)
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti gabaliukais, sumaišyti su pjaustytu svogūnu, druska, juodaisiais pipirais, prieskoniais, actu, lauro lapeliais, kvapiaisiais pipirais ir laikyti šaltoje vietoje dvi dienas. Po to mėsą sumauti ant iešmų, tarp mėsos gabalų užmaunant svogūno žiedus, ir kepti ant žarijų, kol mėsa iškeps, bet bus sultinga. Kartas nuo karto mėsą pašlakstyti sviestu. Skanaus.