• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 2 kilogramai jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
    Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
    Marinuokite apie 12-18 valandų.
    Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • 1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 2 kilogramai jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Svogūnus supjaustykite žiedeliais.
    Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu.
    Marinuokite apie 12-18 valandų.
    Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų