Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Svogūnus supjaustykite žiedeliais. Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu. Marinuokite apie 12-18 valandų. Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais. Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
1.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas kalendrų
0.5 kilogramo svogūnų
2 kilogramai jautienos
2 valgomieji šaukštai druskos
500 mililitrų mineralinio vandens (gazuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Svogūnus supjaustykite žiedeliais. Mėsą sumaišykite su svogūnais, kalendra ir užpilkite mineraliniu. Marinuokite apie 12-18 valandų. Prieš kepant mėsą nusausinkite ir išmaišykite su druska ir pipirais. Kepkite, suvėrę ant iešmų, virš žarijų apie 35-40 minučių.