INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
- 1 vienetas kriaušių (didelė)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 20 gramų svogūnų (laiškai)
- 100 gramų jautienos (filė)
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną išvirti, atvėsinti, supjaustyti riekelėmis.
Susmulkintą svogūną ir česnaką sumaišyti su aliejumi, sojos padažu ir garstyčiomis.
Agurką supjaustyti griežinėliais.
Kriaušę nulupti, išimti viduriuką, apiplikyti verdančiu vandeniu, atvėsinti.
Papriką supjaustyti šiaudeliais.
Mėsą, krieušę ir daržoves sumaišyti su paruoštu padažu, pasūdyti ir 30 minučių palaikyti šaldytuve.
Ant viršaus išdėlioti virto kiaušinio riekeles, užbarstyti kedro riešutus ir susmulkintas petražoles.
REKLAMA