• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
  • 150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve.
    Kepame keptuvėje arba grilyje.
    Prie mėsos tinka įvairūs padažai.

Autorius: Virga

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
  • 150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve.
    Kepame keptuvėje arba grilyje.
    Prie mėsos tinka įvairūs padažai.

Autorius: Virga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų