4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve. Kepame keptuvėje arba grilyje. Prie mėsos tinka įvairūs padažai.
Autorius: Virga
INGREDIENTAI:
4 česnakų
1 vienetas svogūnų
4 vienetai jautienos (nugarinė, gabalai 4-5 cm storio)
150 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame mėsą, svogūną, sutraiškytą česnaką, druską, pipirų, užpilame vynu. Mėsą 3–5 valandoms paliekame šaldytuve. Kepame keptuvėje arba grilyje. Prie mėsos tinka įvairūs padažai.