• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų alyvuogių (be kauliukų, žaliosios)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek maltos kalendros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 400 gramų konservuotų pomidorų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 800 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai bandelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų alyvuogių (be kauliukų, žaliosios)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek maltos kalendros
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
  • 400 gramų konservuotų pomidorų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 800 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai bandelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsą įmaišyti kiaušinius, piene išmirkytas bandeles, supjaustytą svogūną, įberti maltos kalendros, kmynų, druskos, pipirų.
    Iš masės padaryti kukuliukus ir apkepti keptuvėje.
  2. Antrą svogūną, česnako skilteles smulkiai supjaustyti ir pakepinti, sukrėsti konservuotus pomidorus, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir troškinti 5 minutes. Pomidorų padažą supilti į kepimo indą, ant viršaus sudėti kukulius, alyvuoges ir kepti apie 20 min. 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų