Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas. Kepame grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių. Patiekite su aviečių uogiene.
Autorius: Airida
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aviečių
6 vienetai bulvių
1 vienetas citrinų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
600 gramų jaučio kumpio
1 arbatinis šaukštelis druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas. Kepame grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių. Patiekite su aviečių uogiene.