• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aviečių
  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas.
    Kepame grilyje ar orkaitėje.
    Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių.
    Patiekite su aviečių uogiene.

Autorius: Airida

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai aviečių
  • 6 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų jaučio kumpio
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos kepsnius įtriname druska, pipirais, sudedame svogūno griežinėlius, apšlakstome aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuojame apie 3-4 valandas.
    Kepame grilyje ar orkaitėje.
    Orkaitėje kepkite ir bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 60 minučių.
    Patiekite su aviečių uogiene.

Autorius: Airida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų