Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais. Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos. Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.
Skanaus ;))
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
1 sauja petražolių
2 vienetai svogūnų
500 gramų jautienos
1 arbatinis šaukštelis druskos
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos nugarinę ar sprandinę supjaustome griežinėliais. Mėsą įtriname druska ir pipirais. Sudedame žiedeliais supjaustytą svogūną, petražoles. Užpilame aliejumi ir marinuojame bent pusę dienos. Marinuotą mėsą kepame grilyje arba ant laužo.