INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai rozmarino
- 500 gramų jautienos
- 350 mililitrų raudonojo vyno (būtinai tik sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.
Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.
Kepti ant laužo ar griliuje.
Autorius: Odeta
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai bazilikų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai rozmarino
- 500 gramų jautienos
- 350 mililitrų raudonojo vyno (būtinai tik sausas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.
Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.
Kepti ant laužo ar griliuje.
Autorius: Odeta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI