Kalendorius
Lapkričio 24 d., sekmadienis
Vilnius +1°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
24
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Karas Izraelyje
Išsipildymo akcija
Metų automobilis
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Kepsniai, antrieji
>
Maistas
>
Kepsniai, antrieji
Receptas. Jautienos kepsnys, keptas ant grotelių
2022-02-11 17:45
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-11 17:45
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai
bazilikų
0.5 arbatinio šaukštelio
juodųjų pipirų (šviežiai malti)
2 arbatiniai šaukšteliai
rozmarino
500 gramų
jautienos
350 mililitrų
raudonojo vyno (būtinai tik sausas)
1 arbatinis šaukštelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.
Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.
Kepti ant laužo ar griliuje.
Autorius:
Odeta
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai
bazilikų
0.5 arbatinio šaukštelio
juodųjų pipirų (šviežiai malti)
2 arbatiniai šaukšteliai
rozmarino
500 gramų
jautienos
350 mililitrų
raudonojo vyno (būtinai tik sausas)
1 arbatinis šaukštelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Geriausia pamarinuoti mėsą iš vakaro ir palikti per naktį. Tuomet kitą dieną jau galima kepti.
Sumaišyti rozmariną su baziliku, druska ir pipirais.
Mėsą įtrinti prieskoniais ir užpilti vynu.
Kepti ant laužo ar griliuje.
Autorius:
Odeta
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Viduriavimas
Dirgliosios žarnos sindromas: 7 mitai, kuriuos turi žinoti kiekvienas
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų