Kubeliais supjaustytą, pakepintą jautieną sudėti į puodą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sausus prieskonius, sultinio kubelius, supilti vandenį ir užvirti. Tuomet sumažinti ugnį ir patroškinti apie 45 min. Po 45 min. supilti kokosų pieną, sudėti susmulkintą papriką, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei salierus. Pavirti viską apie 1 val. Patiekti karštą su virtais ryžiais. Skanaus.
Autorius: Vitalija
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
2 česnakų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
650 gramų jautienos
1 stiklinė pieno (kokosų)
3 stiklinės vandens
2 vienetai sultinio (jautienos, kubeliai)
šiek tiek prieskonių (čili)
1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustytą, pakepintą jautieną sudėti į puodą, sudėti susmulkintą svogūną, česnaką, sausus prieskonius, sultinio kubelius, supilti vandenį ir užvirti. Tuomet sumažinti ugnį ir patroškinti apie 45 min. Po 45 min. supilti kokosų pieną, sudėti susmulkintą papriką, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei salierus. Pavirti viską apie 1 val. Patiekti karštą su virtais ryžiais. Skanaus.