Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min. Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų)
2 česnakų
800 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
1 vienetas svogūnų
350 gramų jautienos faršo
150 mililitrų raudonojo vyno
50 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
šiek tiek žalumynų
150 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min. Tada sudėti faršą, juostelėmis pjaustytą šoninę ir pamaišant kepti 3-4 min. Po to sudėti konservuotus pomidorus, smulkintą česnaką, žalumynus, supilti vyną ir pagardinti druska, pipirais. Palaukti, kol užvirs, ir sumažinus ugnį troškinti apie 25 min. Raviolius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Į kepimo indą sluoksniais sudėti ravioli, faršą, pabarstyti parmezanu, viršų apdėti griežinėliais pjaustytu mocarelos sūriu, alyvuogėmis ir pašauti į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti apie 30-35 min.