Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje. Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę. Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena. Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.). Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti. Gautu padažu užpilti salotas.
Vištienos filė supaustyti gabaliukais ir apkepti aliejuje. Kininį kopūstą suplėšyti dideliais lapais ir sudėti į lėkštę. Kriaušes supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant lėkštės kartu su vištiena. Vištienos kepenėles apkepti svieste (apie 2 min.). Keptas kepenėles kartu su skysčiu nuo kepimo, grietine, citrinos sultimis, garstyčiomis, druska ir pipirais sudėti į mikserį ir išplakti. Gautu padažu užpilti salotas.