• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų parmos kumpio
  • 200 gramų iceberg salota
  • 100 gramų feta sūrio
  • 100 gramų gražgarsčių
  • 50 gramų raudonlapė balandūnės
  • 3 vienetai kaparėlių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 žiupsneliai itališko žolelių mišinio
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų parmos kumpio
  • 200 gramų iceberg salota
  • 100 gramų feta sūrio
  • 100 gramų gražgarsčių
  • 50 gramų raudonlapė balandūnės
  • 3 vienetai kaparėlių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 2 žiupsneliai itališko žolelių mišinio
  • 0.5 žiupsnelio druskos
  • 0.5 žiupsnelio pipirai

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską susmulkinti iki norimo dydžio.
  2. Sumaišyti su aliejumi ir prieskoniais.

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų