Medžiotojų dešreles smulkiai supjaustome, sudedame į faršą, sudedame smulkiai tarkuotus: svogūną, česnaką, morką, 1 virtą kiaušinį. Įmušame kiaušinį, sudedame batoną, dedame pipirų, druskos, viską gerai išmaišome. Imame kepimo rankovę ir į ją sudedame visą masę, tada per vidurį padarome griovelį ir įdedame virtą morką, užklojame mėsa, formuojame, gerai paspaudžiame, susukame gerai į rankovę, užspaudžiame, surišame jei reikia.
Kepame 1 valandą laiko 220c, vėliau prakerpame rankovę, atidarome, aptepame ketčupu ir majonezu ir leidžiame paskrusti 40 min orkaitėje. Atvėsiname orkaitėje, tada dedame į šaldytuvą. Geriausiai pjaustyti tik kitą dieną :). Skanaus
Autorius: anna
INGREDIENTAI:
1 česnakų
2 vienetai morkų
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
100 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
500 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas batono (riekė mirkyta piene)
200 gramų dešrelių (Medžiotojų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medžiotojų dešreles smulkiai supjaustome, sudedame į faršą, sudedame smulkiai tarkuotus: svogūną, česnaką, morką, 1 virtą kiaušinį. Įmušame kiaušinį, sudedame batoną, dedame pipirų, druskos, viską gerai išmaišome. Imame kepimo rankovę ir į ją sudedame visą masę, tada per vidurį padarome griovelį ir įdedame virtą morką, užklojame mėsa, formuojame, gerai paspaudžiame, susukame gerai į rankovę, užspaudžiame, surišame jei reikia.
Kepame 1 valandą laiko 220c, vėliau prakerpame rankovę, atidarome, aptepame ketčupu ir majonezu ir leidžiame paskrusti 40 min orkaitėje. Atvėsiname orkaitėje, tada dedame į šaldytuvą. Geriausiai pjaustyti tik kitą dieną :). Skanaus