PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ciabatta duoną nerūpestingai suplėšykite, pabarstykite pipirais ir druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite ypač grynu alyvuogių aliejumi.
Šaukite į orkaitę, kol apskrus (200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje su įjungta grill funkcija).
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Tada dėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, pankolį, česnaką. Trumpai apkepinkite ant didelės ugnies. Įdėkite kalmarus, juos apkepinkite. Sudėkite likusius ingredientus.
Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius Ciabatta gabalėlius, tuomet ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus!
Taip paruošti galite ir kitas jūros gėrybes.
Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis