Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu. Ant viršaus įmušamas kiaušinis. Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama. Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
Autorius: Ona
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai batono (riekelės)
1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas)
2 stiklinės sultinio (mėsos)
šiek tiek svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batono riekelės iš abiejų pusių aptepamos sviestu, apkepinamos, sudedamos į ugniai atsparaus stiklo indą ir užpilamos sultiniu. Ant viršaus įmušamas kiaušinis. Sriuba įstatoma į 170 laipsnių temperatūros orkaitę ir išverdama. Kai susitraukia baltymas, ji pagardinama tarkuotu sūriu ir smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.