Į puodą supilti aliejų ir sudėti batono kubelius bei smulkintą česnaką, pakepinti iki auksinio atspalvio. Įberti druskos, pipirų, supilti actą, vandenį, užvirinti ir virti 10 min. Tada, pastoviai maišant, įmušti po vieną kiaušinius ir nuimti nuo ugnies. Buen provecho - gero apetito!
Autorius: amore
INGREDIENTAI:
20 gramų česnakų
6 vienetai kiaušinių
100 gramų alyvuogių aliejaus
200 gramų batono (pjaustyta kubeliais)
1 valgomasis šaukštas acto
1 litras vandens
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą supilti aliejų ir sudėti batono kubelius bei smulkintą česnaką, pakepinti iki auksinio atspalvio. Įberti druskos, pipirų, supilti actą, vandenį, užvirinti ir virti 10 min. Tada, pastoviai maišant, įmušti po vieną kiaušinius ir nuimti nuo ugnies. Buen provecho - gero apetito!