Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos sviesto ir užsidėti vegetos!
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo morkų
- 1.5 kilogramo pomidorų pastos
- 1 kilogramas svogūnų
- 400 gramų druskos
- 200 gramų paprikų
- 50 gramų krapų
- 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
- 0.5 arbatinio šaukštelio malti lauro lapai
- 1 žiupsnelis bazilikų
- 1 žiupsnelis mairūnų
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti per burokinę trintuvę.
- Visas daržoves (ir morkas) sumalti mėsmale, tada sudėti sudėti prieskonius, viską išmaišyti.
- Sudėti į stiklainiukus, užsukti paprastais dangteliais.
REKLAMA