• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų serbentų (lapai)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas krienų (šaknis)
  • šiek tiek vyšnių (lapai)
  • 5 litrai vandens
  • 10 valgomųjų šaukštų druskos
  • šiek tiek ąžuolo (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3- jų litrų talpos stiklainį įdėti pagal skonį prieskonius: riekelės krienų šaknies, česnako skiltelė, krapų, po keletą vyšnių, ąžuolo, juodųjų serbentų lapų, baziliką. Sudėti nuplautus agurkus. Paruošti sūrymą: 5 litrai vandens šalto iš krano arba iš šulinio, 10 valgomųjų šaukštų druskos. Sūrymą užpilti ant agurkų, kad viską apsemtų, uždengti kietais plastmasiniais dangteliais. Stiklainius reikia išnešti į šaltą vietą.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų serbentų (lapai)
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas krienų (šaknis)
  • šiek tiek vyšnių (lapai)
  • 5 litrai vandens
  • 10 valgomųjų šaukštų druskos
  • šiek tiek ąžuolo (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3- jų litrų talpos stiklainį įdėti pagal skonį prieskonius: riekelės krienų šaknies, česnako skiltelė, krapų, po keletą vyšnių, ąžuolo, juodųjų serbentų lapų, baziliką. Sudėti nuplautus agurkus. Paruošti sūrymą: 5 litrai vandens šalto iš krano arba iš šulinio, 10 valgomųjų šaukštų druskos. Sūrymą užpilti ant agurkų, kad viską apsemtų, uždengti kietais plastmasiniais dangteliais. Stiklainius reikia išnešti į šaltą vietą.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų