Išlydome sviestą, supilame cukrų ir išmaišome. Mušame kiaušinį. Išlydome medų ir supilame į sviesto masę. Tada beriame imbierą ir cinamoną. Miltus pilant vis maišome tešlą, kad nesusidarytų gumuliukų. Ją suimti į gabalą, įvynioti į maistinį popierių ir dėti į šaldiklį 30 min. Išėmus minkyti nestorą blyną, iš kurioišspausti sausainiukus. Kepti 180 C apie 15 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
100 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
150 gramų medaus
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydome sviestą, supilame cukrų ir išmaišome. Mušame kiaušinį. Išlydome medų ir supilame į sviesto masę. Tada beriame imbierą ir cinamoną. Miltus pilant vis maišome tešlą, kad nesusidarytų gumuliukų. Ją suimti į gabalą, įvynioti į maistinį popierių ir dėti į šaldiklį 30 min. Išėmus minkyti nestorą blyną, iš kurioišspausti sausainiukus. Kepti 180 C apie 15 min. Skanaus!