1 kilogramas vištienos blauzdelių (sparneliai ar pan.)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imbierą sutarkuokite, česnaką sukapokite. Česnaką ir imbierą sumaišykite su medumi. Vištieną įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu ir ištepkite medaus marinatu. Marinuokite 4-5 valandas. Kepkite orkaitėje, grilyje ar keptuvėje.
Skanaus
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 vienetas imbierų (5 cm šaknis)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 valgomieji šaukštai medaus
1 kilogramas vištienos blauzdelių (sparneliai ar pan.)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imbierą sutarkuokite, česnaką sukapokite. Česnaką ir imbierą sumaišykite su medumi. Vištieną įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu ir ištepkite medaus marinatu. Marinuokite 4-5 valandas. Kepkite orkaitėje, grilyje ar keptuvėje.