Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais. Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
125 gramai cukraus
šiek tiek migdolų
800 gramų obuolių
2 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
125 mililitrai pieno
šiek tiek druskos
125 gramai sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais. Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.