• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų (trinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų paprikų (įvairių spalvų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 70 gramų sūris (feta arba mocarela)
  • šiek tiek sūris (olandiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.

    Daržoves apkepkite aliejuje.

    Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.

    Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.

    Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

    Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.

Autorius: Linas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų (trinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų paprikų (įvairių spalvų)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 10 vienetų pievagrybių (dideli)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 70 gramų sūris (feta arba mocarela)
  • šiek tiek sūris (olandiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.

    Daržoves apkepkite aliejuje.

    Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.

    Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.

    Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

    Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.

Autorius: Linas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų