• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 4 vienetai paprikų
  • 150 gramų ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame, susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai.
    Į įkaitintą aliejų dedame faršą, jam šiek tiek apkepus, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais.
    Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo bei kiaušinio gaminame vientisą masę. Paprikas prikemšame šiuo įdaru.
    Įdarytos paprikos sudedamos į puodą kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viskas užpilama sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.

Autorius: Silvija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai morkų
  • 4 vienetai paprikų
  • 150 gramų ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame, susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai.
    Į įkaitintą aliejų dedame faršą, jam šiek tiek apkepus, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais.
    Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo bei kiaušinio gaminame vientisą masę. Paprikas prikemšame šiuo įdaru.
    Įdarytos paprikos sudedamos į puodą kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viskas užpilama sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų