Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku. Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais. Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus. Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų). Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda. Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį. Skanaus!!!
Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku. Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais. Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus. Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų). Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda. Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį. Skanaus!!!