• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 80 gramų sūris (kietasis (pvz., „Džiugas“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku.
    Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
    Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus.
    Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų).
    Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda.
    Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį.
    Skanaus!!!

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 600 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • šiek tiek žalumynų
  • 80 gramų sūris (kietasis (pvz., „Džiugas“))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku.
    Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
    Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus.
    Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų).
    Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda.
    Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį.
    Skanaus!!!

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų