Svogūnus ir pievagrybius smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus keptuvėje ir kepinkite svogūnus apie 2-3 minutes, vis pamaišant. Sudėkite maltą mėsą, pievagrybius ir kepinkite apie 15 minučių. Nepamirškite įmaišyti prieskonių pagal skonį. Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskaptuokite viduje minkštimo. Įdėkite į pomidorus pakepinto mėsos ir grybų įdaro. Viršų apibarstykite sūriu ir papuoškite žirneliais bei petražolės šakelėmis.
Autorius: Sabina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
6 vienetai pomidorų pastos
150 gramų svogūnų
šiek tiek žirnių (konservuoti)
300 gramų kiaulės faršo (arba paukštienos)
300 gramų pievagrybių
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir pievagrybius smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus keptuvėje ir kepinkite svogūnus apie 2-3 minutes, vis pamaišant. Sudėkite maltą mėsą, pievagrybius ir kepinkite apie 15 minučių. Nepamirškite įmaišyti prieskonių pagal skonį. Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskaptuokite viduje minkštimo. Įdėkite į pomidorus pakepinto mėsos ir grybų įdaro. Viršų apibarstykite sūriu ir papuoškite žirneliais bei petražolės šakelėmis.