• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek žirnių (konservuoti)
  • 300 gramų kiaulės faršo (arba paukštienos)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus ir pievagrybius smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus keptuvėje ir kepinkite svogūnus apie 2-3 minutes, vis pamaišant. Sudėkite maltą mėsą, pievagrybius ir kepinkite apie 15 minučių.
    Nepamirškite įmaišyti prieskonių pagal skonį.
    Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskaptuokite viduje minkštimo. Įdėkite į pomidorus pakepinto mėsos ir grybų įdaro. Viršų apibarstykite sūriu ir papuoškite žirneliais bei petražolės šakelėmis.

Autorius: Sabina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 gramų svogūnų
  • šiek tiek žirnių (konservuoti)
  • 300 gramų kiaulės faršo (arba paukštienos)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus ir pievagrybius smulkiai supjaustykite. Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus keptuvėje ir kepinkite svogūnus apie 2-3 minutes, vis pamaišant. Sudėkite maltą mėsą, pievagrybius ir kepinkite apie 15 minučių.
    Nepamirškite įmaišyti prieskonių pagal skonį.
    Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskaptuokite viduje minkštimo. Įdėkite į pomidorus pakepinto mėsos ir grybų įdaro. Viršų apibarstykite sūriu ir papuoškite žirneliais bei petražolės šakelėmis.

Autorius: Sabina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų