Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais. Svogūną supjaustykite žiedais. Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus. Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų. Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų kukurūzų (konservuoti)
3 vienetai obuolių
30 gramų slyvų (džiovintos)
1 vienetas svogūnų
150 gramų raugintų kopūstų
30 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais. Svogūną supjaustykite žiedais. Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus. Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų. Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.