Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite. Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus. Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite. Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais. Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą. Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku. Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.
Autorius: Julija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas obuolių
500 gramų vištos filė
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
350 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite. Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus. Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite. Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais. Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą. Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku. Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.