Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome. Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį. Paruoštą faršą kemšame į makaronus. (1 paveikslas) Sudedame į indą ir užpilame stikline vandens (į vandenį įdedame šaukštelį PROVANSO žolelių mišinio, taip pat po šaukštelį makaronų bei kiaulienos arba maltos mėsos prieskonių). (2 paveikslas) Dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 40min. Iškepusius makaronus sudedame į molinius dubenėlius arba lėkšteles ir užpilame sūrio - majonezo padažu (tarkuotą sūrį sumaišyti su trupučiu majonezo). (3 paveikslas) Dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris. (4 paveikslas) Skanaus.
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
250 gramų kiaulės faršo
3 vienetai batono (riekės)
šiek tiek majonezo
10 vienetų makaronų (Cannelloni)
3 vienetai pievagrybių
šiek tiek pieno
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų (provanso mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome. Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį. Paruoštą faršą kemšame į makaronus. (1 paveikslas) Sudedame į indą ir užpilame stikline vandens (į vandenį įdedame šaukštelį PROVANSO žolelių mišinio, taip pat po šaukštelį makaronų bei kiaulienos arba maltos mėsos prieskonių). (2 paveikslas) Dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 40min. Iškepusius makaronus sudedame į molinius dubenėlius arba lėkšteles ir užpilame sūrio - majonezo padažu (tarkuotą sūrį sumaišyti su trupučiu majonezo). (3 paveikslas) Dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris. (4 paveikslas) Skanaus.