• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių (garnyrui)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų baravykų (marinuoti savo sultyse)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 2 vienetai žuvies (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas cukinijos
  • 500 gramų jūros gėrybių (glazūruotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vieną žuvį paimkite ir iš jos išimkite kaulus ir iš pilvo viską, ir sumalkite su mėsmale, o iš kitos žuvies išimkite kaula, bet jį išimkite ne perpjovę pilva, o perpjaukite nugarą, tada atsargiai išimkite visą kaulą ir grobus, pilvas turi būti ne perpjautas.Pabarstykite žuvies prieskoniais, aplaistykite alyvuogių aliejumi ir palikte tiek kol padarysite įdarą.

    Glazūruotas jūros gėrybes išvirkite pasūdytame vandenyje.Nukoškite ir palikite.

    Morką nuskuskite ir sutarkuokite smulkiai, cukiniją nuskuskite ir taip pat paruoškite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje viską.Tuomet sudėkite sumaltą žuvį, šiek tiek patroškinkite (į minutes) ir sudėkite grietinėlę bei druskos šiektiek įberkite.viską išmaišykite.Išjunkite.
    Paimkite foliją į ją dėkite pagardintą prieskoniais žuvį ir prilaikydamos šonus,kad įdaras neišliptų sudėkite iš keptuvės įdarą, o ant viršaus sudėti grybus, bei išvirtas jūros gėrybes, ir užtarkuokite sūriu. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių ir pašaukite. Kepkite 40 minučių.
    Ryžius išvirkite ir patiekite,kaip garnyrą.

    Skanaus!

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek ryžių (garnyrui)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų baravykų (marinuoti savo sultyse)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 30 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 2 vienetai žuvies (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas cukinijos
  • 500 gramų jūros gėrybių (glazūruotos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vieną žuvį paimkite ir iš jos išimkite kaulus ir iš pilvo viską, ir sumalkite su mėsmale, o iš kitos žuvies išimkite kaula, bet jį išimkite ne perpjovę pilva, o perpjaukite nugarą, tada atsargiai išimkite visą kaulą ir grobus, pilvas turi būti ne perpjautas.Pabarstykite žuvies prieskoniais, aplaistykite alyvuogių aliejumi ir palikte tiek kol padarysite įdarą.

    Glazūruotas jūros gėrybes išvirkite pasūdytame vandenyje.Nukoškite ir palikite.

    Morką nuskuskite ir sutarkuokite smulkiai, cukiniją nuskuskite ir taip pat paruoškite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje viską.Tuomet sudėkite sumaltą žuvį, šiek tiek patroškinkite (į minutes) ir sudėkite grietinėlę bei druskos šiektiek įberkite.viską išmaišykite.Išjunkite.
    Paimkite foliją į ją dėkite pagardintą prieskoniais žuvį ir prilaikydamos šonus,kad įdaras neišliptų sudėkite iš keptuvės įdarą, o ant viršaus sudėti grybus, bei išvirtas jūros gėrybes, ir užtarkuokite sūriu. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių ir pašaukite. Kepkite 40 minučių.
    Ryžius išvirkite ir patiekite,kaip garnyrą.

    Skanaus!

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų