Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas batono
- 300 gramų dešros
- 200 gramų sūris
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 sauja žalumynų
- 1 skiltelė česnakų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.
- Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.
- Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.
- Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.
- Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.
REKLAMA