• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas batono
  • 300 gramų dešros
  • 200 gramų sūris
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 sauja žalumynų
  • 1 skiltelė česnakų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.
  2. Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.
  3. Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.
  4. Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.
  5. Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų