Baklažaną kelis kartus įpjauname, tik ne iki galo, ir mirkiname mažiausiai pusę valandos druskuotame vandenyje. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir pabarstome krapais. Česnakus taip pat supjaustome griežinėliais. Į baklažano tarpus dedame pomidoro, česnako ir sūrio. Apšlakstome aliejumi, pabarstome paprikos milteliais ir kepame apie 45 min.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas baklažanų
4 česnakų
šiek tiek krapų (kapoti)
šiek tiek paprikų (raudonos milteliai)
3 vienetai pomidorų pastos
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažaną kelis kartus įpjauname, tik ne iki galo, ir mirkiname mažiausiai pusę valandos druskuotame vandenyje. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir pabarstome krapais. Česnakus taip pat supjaustome griežinėliais. Į baklažano tarpus dedame pomidoro, česnako ir sūrio. Apšlakstome aliejumi, pabarstome paprikos milteliais ir kepame apie 45 min.