Dešreles perpjaukite išilgai pusiau ir dar kartą išilgai pusiau. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai apskrudinkite gautus dešrelių šiaudelius. Tešlą atšildykite pagal nurodymus ant pakuotės ir supjaustykite lakštą išilgai 1-1,5 cm pločio juostelėmis. Du ar tris paskrudintų dešrelių šiaudelius per vidurį apvyniokite tešlos juostele ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Prieš kepant dešrelių šiaudelius bei juos jungiančius tešlos žiedus patepkite kiaušinio trynio plakiniu. Kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių (tryniai)
8 vienetai dešrelių (pieniškos)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 vieneto sluoksniuotos tešlos (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles perpjaukite išilgai pusiau ir dar kartą išilgai pusiau. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai apskrudinkite gautus dešrelių šiaudelius. Tešlą atšildykite pagal nurodymus ant pakuotės ir supjaustykite lakštą išilgai 1-1,5 cm pločio juostelėmis. Du ar tris paskrudintų dešrelių šiaudelius per vidurį apvyniokite tešlos juostele ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Prieš kepant dešrelių šiaudelius bei juos jungiančius tešlos žiedus patepkite kiaušinio trynio plakiniu. Kepkite apie 15 min. iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.