• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės
  • 500 mililitrų sultinio (mėsos)
  • 100 gramų gysločių (lapai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į mėsos sultinį įdėti bulvių, svogūnų, morkų ir išvirti, paskui įdėti smulkiai supjaustytų gysločių lapų, petražolių lapų, pasūdyti ir pavirti 3 minutes. Paduoti su grietinėle ir virtu kiaušiniu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų