INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
- 8 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 4 vienetai laurų lapų (keli lapeliai)
- 1 valgomasis šaukštas migdolų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
- 2 kilogramai jautienos (kumpis)
- 250 gramų acto (raudonojo vyno)
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- 250 gramų sultinio (mėsai)
- šiek tiek razinų
- 6 vienetai kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.
Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.
Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.
Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
- 8 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 4 vienetai laurų lapų (keli lapeliai)
- 1 valgomasis šaukštas migdolų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
- 2 kilogramai jautienos (kumpis)
- 250 gramų acto (raudonojo vyno)
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- 250 gramų sultinio (mėsai)
- šiek tiek razinų
- 6 vienetai kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.
Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.
Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.
Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.
Autorius: Roma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI