Supjaustome mažais gabaliukais vištienos filė ir sumaišome su pomidorų padažu, druska, pipirais, bazilikų padažu, smulkiai supjaustyta raudonąja paprika, susmulkintu česnaku ir prieskonių mišiniu. Viską dedame į šaldytuvą 30min. Po to išimame ir troškiname apie 40min. su alyvuogių aliejumi. Patarimas: neskieskite padažo su vandeniu. Skanaus!!!
Autorius: Nerijus
INGREDIENTAI:
6 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų (raudona)
1 vienetas vištos filė
šiek tiek alyvuogių aliejaus
250 gramų pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių („IKI Gurmanų“)
50 gramų padažo (bazilikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome mažais gabaliukais vištienos filė ir sumaišome su pomidorų padažu, druska, pipirais, bazilikų padažu, smulkiai supjaustyta raudonąja paprika, susmulkintu česnaku ir prieskonių mišiniu. Viską dedame į šaldytuvą 30min. Po to išimame ir troškiname apie 40min. su alyvuogių aliejumi. Patarimas: neskieskite padažo su vandeniu. Skanaus!!!