• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1000 gramų mesos
  • 5 galvos svogūnų
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek sojos padažo
  • 2 galvos česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek šafrano

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1000 gramų mesos
  • 5 galvos svogūnų
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek sojos padažo
  • 2 galvos česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek šafrano

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svoūnus supjaustome pusžiedžiais ir sudedam į puodą apkepinti ant aliejaus. Sudedam kubeliais supjaustytą mėsą, pagarinam druska pipirais ir kepam bemaišydami 10min. Supilam grietinę, sojos padažą pagal skonį ir truputi šafrano. Įdedam dvi galvas (nelupto) česnako ir uždengiame dangčių. Troškinti pusantros valandos. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų