REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- 50 gramų pieno
- 75 gramai sviesto
- 300 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švieži, išvirti, su prieskoniais arba rauginti grybai susmulkinami, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste.
Kiek pakepus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
- 50 gramų pieno
- 75 gramai sviesto
- 300 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švieži, išvirti, su prieskoniais arba rauginti grybai susmulkinami, pridedama tarkuoto sūrio ir pakepinama įkaitintame svieste.
Kiek pakepus, supilamas vynas, įberiama pipirų, gerai išmaišoma ir atvėsinama.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą