Bulves išvirti su lupenomis. Išvirusias bulves nulupti ir supjaustyti į 4 skilteles. Morkas supjaustyti skrituliais, sumesti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Porus supjaustyti stambesniais žiedais. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, svogūnus - į 8 dalis. Rūkytą krūtinėlę supjaustyti juostelėmis. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, jame pakepti mėsytę 3 min, išimti ir tame pačiame aliejuje atskirai pakepinti bulves, po to morkas, porus ir grybus. Viską sumaišyti, suberti prieskonius ir vėl viską sudėti į keptuvę. Sūrį supjaustyti kubeliais ir suberti ant ragu, uždengti ir pašildyti, kol išsilydys sūris. Pabarstyti krapais ir patiekti.
Bulves išvirti su lupenomis. Išvirusias bulves nulupti ir supjaustyti į 4 skilteles. Morkas supjaustyti skrituliais, sumesti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Porus supjaustyti stambesniais žiedais. Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, svogūnus - į 8 dalis. Rūkytą krūtinėlę supjaustyti juostelėmis. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, jame pakepti mėsytę 3 min, išimti ir tame pačiame aliejuje atskirai pakepinti bulves, po to morkas, porus ir grybus. Viską sumaišyti, suberti prieskonius ir vėl viską sudėti į keptuvę. Sūrį supjaustyti kubeliais ir suberti ant ragu, uždengti ir pašildyti, kol išsilydys sūris. Pabarstyti krapais ir patiekti.