• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 20 gramų krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 125 gramai vištos filė (krūtinėlė, rūkyta)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis. Išvirusias bulves nulupti ir supjaustyti į 4 skilteles.
    Morkas supjaustyti skrituliais, sumesti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
    Porus supjaustyti stambesniais žiedais.
    Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, svogūnus - į 8 dalis.
    Rūkytą krūtinėlę supjaustyti juostelėmis.
    Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, jame pakepti mėsytę 3 min, išimti ir tame pačiame aliejuje atskirai pakepinti bulves, po to morkas, porus ir grybus.
    Viską sumaišyti, suberti prieskonius ir vėl viską sudėti į keptuvę.
    Sūrį supjaustyti kubeliais ir suberti ant ragu, uždengti ir pašildyti, kol išsilydys sūris. Pabarstyti krapais ir patiekti.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 20 gramų krapų
  • 2 vienetai morkų
  • 300 gramų porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 125 gramai vištos filė (krūtinėlė, rūkyta)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sūris

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis. Išvirusias bulves nulupti ir supjaustyti į 4 skilteles.
    Morkas supjaustyti skrituliais, sumesti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min.
    Porus supjaustyti stambesniais žiedais.
    Pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, svogūnus - į 8 dalis.
    Rūkytą krūtinėlę supjaustyti juostelėmis.
    Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, jame pakepti mėsytę 3 min, išimti ir tame pačiame aliejuje atskirai pakepinti bulves, po to morkas, porus ir grybus.
    Viską sumaišyti, suberti prieskonius ir vėl viską sudėti į keptuvę.
    Sūrį supjaustyti kubeliais ir suberti ant ragu, uždengti ir pašildyti, kol išsilydys sūris. Pabarstyti krapais ir patiekti.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų