šiek tiek žalumynų ((pvz., svogūnai, krapai, petražolės))
400 gramų grybų
1 vienetas sluoksniuotos tešlos (blynas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išklojame tešla aliejumi pateptą kepimo formą, pabadome ją šakute, suberiame dalį tarkuoto sūrio ir kepame apie 10 min. 170 laipsnių temperatūroje. Susmulkintus švarius grybus bei svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Pakepintus grybus sudedame ant apkepto picos pado ir pabarstome viską druska bei pipirais. Tuomet sudedame susmulkintus žalumynus, pomidorų skilteles ir vėl viską pabarstome druska bei pipirais. Kiaušinius suplakame su pienu, likusiu tarkuotu sūriu, druska, pipirais bei žalumynais ir supilame ant picos. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių. Gero apetito!
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek žalumynų ((pvz., svogūnai, krapai, petražolės))
400 gramų grybų
1 vienetas sluoksniuotos tešlos (blynas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išklojame tešla aliejumi pateptą kepimo formą, pabadome ją šakute, suberiame dalį tarkuoto sūrio ir kepame apie 10 min. 170 laipsnių temperatūroje. Susmulkintus švarius grybus bei svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės. Pakepintus grybus sudedame ant apkepto picos pado ir pabarstome viską druska bei pipirais. Tuomet sudedame susmulkintus žalumynus, pomidorų skilteles ir vėl viską pabarstome druska bei pipirais. Kiaušinius suplakame su pienu, likusiu tarkuotu sūriu, druska, pipirais bei žalumynais ir supilame ant picos. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių. Gero apetito!