• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 vienetai ešerių (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti/marinuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
    Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
    Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
    Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
    Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
    Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
    Gero apetito!

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 6 vienetai ešerių (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė grybų (švieži/šaldyti/marinuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ešerių filė įtrinkite druska bei pipirais.
    Jei naudojate šviežius grybus, tuomet juos pavirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
    Susmulkintą svogūną bei grybus pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Į pakepintus grybus bei svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir pastoviai maišant patroškinkite apie 5 min.
    Gautą masė tepkite ant žuvies filė ir suvyniokite.
    Kad kepant ritinėliai neišsiskleistų, persmeikite juos dantų krapštukais.
    Paruoštus ritinėlius apvoliokite miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite vartydami apie 5-7 min. keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Iškeptus ritinėlius sudėkite ant lėkštės ir pabarstykite krapais, petražolėmis ir kalendra.
    Gero apetito!

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų