Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis. Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius. Sumaišyti prieskonius su druska. Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais. Į gautą masę dar įspausti česnako. Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio. Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 česnakų
150 gramų graikinių riešutų
0.5 vieneto granatų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek mairūnų
500 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio (daržovių)
šiek tiek ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis. Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius. Sumaišyti prieskonius su druska. Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais. Į gautą masę dar įspausti česnako. Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio. Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti. Skanaus.