INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų (marinatui)
- 1 kilogramas vištienos blauzdelių
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai, marinatui)
- 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų (marinatui)
- 1.5 arbatinio šaukštelio petražolių (marinatui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
Autorius: Toma
REKLAMA