• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų (marinatui)
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai, marinatui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų (marinatui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio petražolių (marinatui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų (marinatui)
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 500 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo, marinatui)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (milteliai, marinatui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio džiovintų bazilikų (marinatui)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio petražolių (marinatui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, SANTA MARIA Petražoles ir bazilikus.
    Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.
    Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų