Supjaustome mėsą. Visus kitus ingredientus sudedame į dubenį ir išmaišome (česnako skilteles žinoma reikia sutrinti). Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvoliojame marinate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. arba grilyje.
Autorius: Rigita
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis rozmarino
1 kilogramas kiaulienos (su kaulu)
5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis kumino
5 valgomieji šaukštai vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome mėsą. Visus kitus ingredientus sudedame į dubenį ir išmaišome (česnako skilteles žinoma reikia sutrinti). Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvoliojame marinate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. arba grilyje.